fredag 16 december 2011

Julklappstips #2


Nu släpper vi dom lösa....våra affärshemligheter, och ger DIG möjlighet att lära dig baka och äta en del av vår supergoda kaka!! (Eh...lät lite konstigt kanske, men ni fattar va...)

Under våren håller vi kurser i barnklädessömnad för föräldralediga på Folkuniversitetet här i Malmö. Tanken är att bjuda in till ett inspirerande sammanhang, där man lär sig grunderna i att sy barnkläder, och låter olika kreativa idéer blomstra! Samtidigt som du umgås med ditt barn och lär känna nya människor! Och fikar, såklart:) Själva ser vi så mycket fram emot det, och tror att det kommer bli helt fantastiskt kul! 

Passa på att önska dig kursen i julklapp, en helt perfekt present, för alla er som inte önskar er den där tradiga matkassen...

Och ni som inte är föräldralediga, men ändå sugna. Hör av er till FU ändå. Är trycket stort, kanske dom drar igång en kvällskurs utan barn också. Och då kan vi verkligen gotta ner oss i sykonstens magiska värld, när våra älskade små kottar ligger hemma och sover. Oj, oj, oj så kul!!

1 kommentar:

Made by Ina sa...

Vad rolig kurs, synd att man inte bor närmre =(

Marina