fredag 25 februari 2011

Invigning


Idag inviger vi nya, gamla, webshoppen. För den uppmärksamme ser den lite annorlunda ut. För den disträa, exempelvis pappan eller grannens avlägsna kusin, märker man ingen skillnad. Kolla själv får du se!

Det enda som saknas nu är en  inledningstext till första sidan. Men vi har fått skrivkramp. Det är så rackarns svårt. Två meningar som ska säga allt och ingenting. Två meningar som ska göra oss unika, men ändå inte fåniga, vara insäljande men inte sådär jobbigt försäljande. Det enda jag kommer på är...

"Köp nått. Om du vill. Tack för titten!"

Men vi vet inte om det funkar så bra...


Förrensten! FRAKTFRITT kallas det visst! Det där erbjudandet vi ska ha i en vecka nu, för att fira att saker och ting börjat hända här och i shoppen!! Det höll jag på att glömma! 

Trevlig helg!

6 kommentarer:

Krissan sa...

Jätteifn webshop, dock borde ni ändra kontrasten på länkarna när de inte är markerade. Jag hade väldigt svårt att se vad som stog...

DeerDot sa...

Tack snälla Krissan för kommentarer! Men jag förstår inte riktigt vad du menar, kan du inte snälla förklara vad jag ska leta efter så jag kan ändra så det blir bättre. Tack igen!

Elisabeth sa...

Fantastiskt fina saker i webshoppen! Bra jobbat!!

Palven sa...

Krissan menar nog att det är vit text på vit botten, tex syns bara kepsar/mössor som har svart text....
Annars var det fin :o)

Är jag bara blind eller finns det ingen försäljning av tyger längre?

DeerDot sa...

Åh, jag känner mig som en sån data-idiot! Men VAR är det vit text på vit botten? Jag ser det inte, är det på första sidan eller när man klickat någonstans?

Nä, du ser rätt Palven, vi säljer inte tyg längre. Just nu. Det tog slut det vi hade över till försäljning.

Palven sa...

Det var under produkter (vänstra sidan) som det var helvitt förut, men nu är det som det ska :o)
Lycka till!!!!