onsdag 16 november 2011

nästan lite synd att sälja...


Imorgon smäller det! Då öppnar vi igen, en kort liten stund. Och säljer saker så fina att vi inte är helt säkra på om dom egentligen skulle passa helt perfekt hemma hos oss själva istället...Så skynda er, innan vi ångrar oss!!! Och alla ni andra, som inte vill slåss med oss om våra saker (!) kom förbi på en fika bara! Det var så länge sen vi sågs, och vi saknar sällskapet från våra fina kunder så hemskt mycket! Vi bjuder på julmust, pepparkakor och det alldeles ljuvliga fenomenet juleskum!!
Hoppas vi ses! 11-18 är det öppet

7 kommentarer:

KlaramedK sa...

hade gärna kommit, men frågan är om jag och mina twins kommer iväg...idag funkade inte hissen!!


Synd ni inte säljer prylarna på lite auktion/tradera

Anonym sa...

synd att ni inte säljer från de små handgjorda och unika märkena längre, som lina.oj och nusse.det var ju sånt som gjorde er så bra.

/ anna b

sandra sa...

åååh. jag hade GÄRNA kommit och hängt med er och shoppat fina saker. jag saknar att promenera förbi och säga hej! herregud, kan man inte få köpa en hylla och få den postad till uppsala? :)kram!

DeerDot sa...

Tack för alla kommentarer! Det är det bästa vi vet:)

Och till Lina! Tråkigt att du känner så. Men från och med nu kommer vi bara sälja DeerDot och ingenting annat. Och det är ju faktiskt ett unikt och handgjort litet märke:)

Solveig Lövendahl sa...

Tror jag kommer förbi en liten sväng innan jobbet imorgon. Vill ju inte missa en av de sista chanserna att få hänga i er mysiga lilla affär. Börjar 12 så jag kanske hänger på låset kl 11. :)

KlaramedK sa...

skulle ni mot förmodan ha någon molnlapma eller fin prylhylla kvar så köper jag gärna! just nu tar jag hand om sjuka twins...

Himla trist att er fina butik upphör!


tufft beslut för er gissar jag!

kramar
klara

Malin sa...

Hoppas det kommer riktigt mycket kunder! Själv bor jag tyvärr lite för långt borta för att kunna titta förbi.
Kram Malin