onsdag 14 september 2011

Nyinkommet!Det är alltid lika upplyftande att packa upp nyanlända varor från fabriken och hitta sådana här SMÅ fel på kläderna...Någon som känner till vilken logga den lilla röda saken representerar?? Fin var den iallafall:) 

Men sen är det ju bara så. Att det ALDRIG blir som man planerar. Det vet vi vid det här laget. Och det finns verkligen större problem än sådana som våra här i världen. Så vi tänker inte klaga. Men denna leveransen skulle ha kommit i somras, långt före där vi står nu, vid reans allra sista slutspurt. Attans för oss, men ack så härligt för er. Från och med nu är detta priserna som gäller på den RANDIGA KOLLEKTIONEN:(till och med den 1 oktober)


Vi har fått påfyllnig i ALLA storlekar (utom klänningen). Dessutom  sträcker sig tröjan numer ända upp till storlek 122/128, vilket varit mycket efterlängtat! Och som om det inte vare nog med det, så har det också kommit in TVÅ nya, helt underbara modeller i kollektionen, en body och en overall! Missa för allt i världen inte dom!!

3 kommentarer:

morranmae sa...

Kommer detta att komma upp i webshoppen?

DeerDot sa...

Ja!! Vi håller på att fixa med det nu - så senast fredag ska du kunna beställa allt till dessa priser!

morranmae sa...

Å så trevligt! =)