lördag 13 augusti 2011

Dit livet vill

 


Vi har väl aldrig riktigt varit dom som planerar. Men nu blev vi verkligen tagna på sängen. Av glädje. Och lika mycket vemod. Slagna över hur fruktansvärt fantastiskt livet är. Men också över hur föränderligt det är, och hur ingenting någonsin kan vara för alltid. 

Fast är ändå inte det lite charmen med att faktiskt leva? Att livet hela tiden är i rörelse, och att utmaningen snarare ligger i att bara följa med, hänga på och gilla läget. 

En klok morfar, som innan funnits så nära mig, sa så fort möjligheten gavs: "Welcome the change, and use it well". Fast jag fattade det aldrig då. Hur bra det var. Fnissade mest åt uttalet. Och tänkte störiga tonårstankar på hur snygg och berömd jag skulle bli när jag blev stor. Men nu. 20 år senare. Fattar jag precis. Och det är exakt vad vi kommer göra. Med två bebisar i en mage, och en dokumentförvaringspryl i en annans hem.

Så nu gör vi såhär! Vi stänger vår älskade affär. Lördagen den 1 oktober. Vi tänker om, och går vidare på ett nytt, annorlunda vis. Tillsammans med DeerDot. Men utan affär. Så gott folk, utförsäljningen början tisdagen den 23 augusti. Vi återkommer med mer info om hur utförsäljningen ska gå till. Nu ville vi bara lämna besked. 


4 kommentarer:

Tove sa...

Ohhhh nej va tråkigt! Men va roligt för er med nya äventyr o möjligheter! Kommer definitivt förbi er nästa vecka!
//Tove

Kristin sa...

Men tjejer! Är det på riktigt nu? Blir alldeles berörd. Fast jag sitter med en dygnsgammal bebis på armen så jag har rätt att gråta lite extra ;-)


Säkert rätt beslut, men trist att mitt fikaställe försvinner! Kommer förbi och säger hej så fort jag kan!

Kramar

nina sa...

Alltså, den där bruna grejen... Kan man köpa den? Jättefin! Så praktisk!!!

Linda sa...

Tänk, min lilla myshörna försvinner....men någonting nytt startar som behöver er,
Ses snart,

Kram
Linda